Bootjenodig.nl – voor onbezorgd vaarplezier!

Bij BOOTJENODIG.nl / Hart van Friesland in Uitwellingerga kunt u een motorboot, zeilboot, sloep, visboot of kano huren zodat u op allerlei manieren van de Friese wateren kunt genieten! Tevens hebben wij regelmatig interessante boten in de verkoop.

Recent in de verkoop

Bekijk de laatste boten die aan ons prikbord voor de verkoop zijn toegevoegd.

Vaargebied Friesland

Friesland staat synoniem voor watersport, ook geen wonder, er is vrijwel geen gebied te bedenken dat zo in het teken van watersport staat.

bootjenodig_vaargebied

Het IJsselmeer en de waddeneilanden zijn natuurlijk populaire bestemmingen voor menig watersporter, maar Friesland biedt voor de watersport nog veel meer!

Hart van Friesland

als u voor een onvergetelijke vakantie kiest waarbij u de Friese wateren wilt verkennen, dan is Watersportcentrum Hart van Friesland een uitstekende startplaats die vele faciliteiten biedt.

Bekijk het filmpje en ontdek Hart van Friesland!

Friesland “the best of Europe”

Lonely Planet heeft de provincie verkozen tot nummer drie van de tien ‘Best in Europe’ plekken van 2018. Wat de verkiezing nog meer bijzonder maakt, is dat een Nederlandse bestemming nog nooit zo hoog eindigde op deze beroemde lijst. De Friese provincie mag hier dus met alle recht erg trots op zijn.

Bekijk het filmpje en ontdek Friesland!

DRONEFILM: Hart van Friesland

Ontdek de prachtige locatie van Hart van Friesland vanuit de lucht. Centraal gelegen en omringd door het waterrijke Friese merengebied.

Bekijk het filmpje en ontdek de omgeving van Hart van Friesland!

Op de hoogte blijven van ons laatste nieuws en aanbiedingen? Schrijf u in op onze nieuwsbrief.

Start typing and press Enter to search